Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 3523316532
WEB http://aysebaldoktumem.meb.k12.tr
Adres : Osman Kavuncu Cad. Ankara Yolu 8.km. Kocasinan/KAYSERİ
VİZYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri uygulayan Hayat Boyu Öğrenme stratejileri geliştiren kurumsallaşmış mesleki eğitimdeki gelişmelere göre kendini yenileyen Ulusal Mesleki Yeterlilik Sisteminde Akredite Edilmiş mesleki eğitimde öncü Kurum olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, topluma ve çevreye sorumluluk duygusu gelişmiş, üretken, hoşgörülü, empatik yaklaşımlı, bedenen ve ruhen sağlıklı bireyleri bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak ile birlikte; * Örgün eğitimden ayrılmış gençleri eğitim şemsiyesi altına alarak onları mesleki eğitim almış,kalifiye,belgeli ve meslek sahibi kişiler olarak topluma kazandırmak, * Bir meslek dalında çalışan belgesiz kişilerin belgeli kalfa,usta ve usta öğretici olmalarını sağlamak. * Bir meslek dalında çalışan kişiler için mesleğini daha iyi yapabilmesi ve geliştirmesi için mesleki gelişim ve uyum kursları düzenlemek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :